top of page
​UN OASIS VERD A VALL-DE-ROURES

Soc Terry, anglès. Com vaig arribar aquí? Com quasi tothom; vacances, caps de setmana i… després: la seducció. Aquestes terres capturen l’ànima amb les seues moles de roca viva, amb la bellesa de les seues muntanyes, la flora, la fauna, i els rius! Els d’aquí són com els de Macondo: de aguas diáfanas que se precipitan por un lecho de piedras pulidas, blancas y enormes como huevos prehistóricos.
El 1992 vaig obrir el que seria el primer restaurant de la comarca en oferir una alternativa a bars i fondes tradicionals, afalagant els nostres clients amb una cuina nova en un marc agradable i relaxat.
Fem les úniques pizzes artesanals de la comarca amb els millors productes naturals, i la nostra reposteria, també única, segueix la més alta tradició a base de masses i xocolates casolans.
Tots els plats els preparem al moment, per tal de donar un servei de màxima qualitat no fem precuinats; per tant, no estem en un restaurant de cuina ràpida, tot i que tractem de servir-los el més ràpidament possible.
A l’estiu, el nostre jardí emparrat s’ha convertit en un lloc imprescindible per a passar les vetllades, on els nostres clients sopen al so de las millors músiques del món.
Per veure la nostra carta, feu click en “La Carta”.
Els recomanem reservar taula, sotretot els caps de setmana i a l’estiu, trucant per telèfon o deixant un missatge (indicant el nom, número de comensals, l’hora d’assistència i el número de telèfon de contacte).

Restaurant: ( 00 34 ) 978 890 135 –a partir de les 19h 00
2 setembre a 21  juny : dimecres a diumenge, festius i vespra festius
​22 juny a 1 setembre : tots els dies a partir de les 19h 00

ESENCIA - AVDA. DE MADRID, 6 - VALL-DE-ROURES - MATARRANYA

( 44580 ) TEROL - ESPANYA

bottom of page